«

dec
13

EXPO superbeton

De tentoonstelling ‘SUPER BETON’ toont de resultaten van drie architectenworkshops met Ultra Hoge Sterkte Beton (UHSB) die in het voorjaar van 2011 bij Romein Beton in Dodewaard plaatsvonden. De workshops werden georganiseerd door Booosting in samenwerking met Cement&BetonCentrum en Materia. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is met UHSB, bezoek dan gratis deze expositie.

 

Viaductafel in UHSB

Femke Bijlsma, project Viaductafel

 

De expositie is te zien van 12 december 2011 t/m 31 januari 2012 in het Materia Inspiration Centre in Amsterdam. MIC is open van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00u (gesloten van dinsdag 27 t/m vrijdag 30 december), en vrij toegankelijk.

Meer informatie over de expositie SUPER BETON en de deelnemers is te vinden op de website van Booosting.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.uhsb.nl/?p=694

Geef een reactie