«

»

okt
12

Eerste internationale symposium over vezel versterkt Ultra Hoge Sterkte Beton (2004)

Wereldwijd is er veel interesse in het vernieuwende materiaal vvUHSB. Er is dan ook al veel onderzoek gedaan. Reeds in 2004 is het eerste symposium over vezel versterkt Ultra Hoge Sterkte Beton georganiseerd aan de Universiteit Kassel, Duitsland.

Universiteit Kassel, Duitsland

Meer dan 75 experts van over heel de wereld presenteerden hier hun onderzoeksresultaten en praktijkbevindingen. De experts gaven een breed en diep beeld van alle aspecten van vvUHSB op het gebied van de samenstelling, mechanisch/constructief gedrag, duurzaamheid maar ook van de ontwerp- en uitvoeringsmogelijkheden. Het symposium werd geleid door Professor Dr.-Ing. habil. Michael Schmidt en Professor Dr.-Ing. Ekkehard Fehling.

Van al de gepresenteerde onderzoeken is een 868 pagina tellende samenvattingbundel beschikbaar gesteld die te downloaden is via onderstaande link:

Download hier de samenvattingbundel:

Eerste symposium Kassel 2004; Ultra High Performance Concrete (UHPC)

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.uhsb.nl/?p=636

Geef een reactie